ISO 22002-4:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٢٩ يوليو ٢٠٢٥

Prerequisite programmes on food safety — Part 4: Food packaging manufacturing

ملفات الوثيقة ISO 22002-4:2025

الإنجليزية 7 صفحات
الإصدار الحالي
81.23 USD

مجال الوثيقة ISO 22002-4:2025

This document specifies, in conjunction with ISO 22002-100, requirements for establishing, implementing and maintaining prerequisite programmes (PRPs) to control food safety hazards in the manufacture of food and feed packaging.

This document is applicable to all organizations, regardless of size or complexity.

This document does not apply to other parts of the food supply chain.

Exclusions to requirements can be supported by a sufficient justification that ensures that the exclusion does not adversely impact food safety.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 18777-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Transportable liquid oxygen systems for medical use — Part 2: Particular requirements for portable units
ISO/IEC 29110-5-2-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Systems and software engineering — Life cycle profiles for very small entities (VSEs) — Part 5-2-1: Organizational management guidelines
ISO/IEC 18047-6:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Radio frequency identification device conformance test methods — Part 6: Test methods for air interface communications at 860 MHz to 930 MHz
ISO/TS 4452:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Specification and demonstration of system reliability of single-use drug delivery systems